Ingredients:
Arròs tipo senia o bahia
Rajada
Alls tendres
Oli
Alls secs amb camisa
Tomata de penjar rallada
Tomata de penjar rallada
Fumet de peix
Safrà
____________________________________
____________________________________
- Netejar bé la rajada. Utilitzar producte ben fresc ja que de seguida fa olor d'amoniac (... las rayas carecen de vejiga natatoria. Esto le acarrea problemas, que ha de solucionar haciendo su sangre isotónica con el agua del mar, y para ello acumula en ella sustancias como la trimetilamina y la urea. Esa es la razón de que la raya, aun siendo fresca, desprenda a veces un tufillo amoniacal. ) ( amoniaco... gominolasdepetroleo )
- Sofregir rajada i alls tendres. Reservar
- Sofregir 3 alls secs amb camisa (pell)
- Sofregir la tomata
- Incorporar el fumet de peix i el safrà
- Quan arranque el bull incorporar l'arrós
- Als 10 minuts de coció afegir la rajada i els alls tendres reservats
- Acabar de coure
- Emplatar i disfrutar
No hay comentarios:
Publicar un comentario